fbpx
 

Siguranţă şi concept

Inovație în sistemul de închidere uşi
La Winkhaus siguranţa este mai mult decât o senzaţie, este un concept complet, bazat pe încuietorile noastre de siguranţă inovatoare. Aceste soluţii inteligente integrează cele mai noi descoperiri din domeniul tehnicii de siguranţă, la care adăugăm confortul în utilizare. Datorită acestei abordări extensive, tehnica Winkhaus face ca numeroase uşi să fie chiar şi mai sigure pe întregul mapamond. Pentru aceasta Winkhaus utilizează soluţii mecanice şi motorizate eficiente. Ambele tehnici asigură o protecţie de încredere prin puncte de închidere multiple, iar, în plus, o ergonomie crescută la utilizarea uşii de intrare.
Noul sistem de blocare automată
Noul sistem de blocare automată cu mai multe puncte autoLock AV3 are un declanșator magnetic în cadru. Două cârlige robuste autoblocante asigură securitatea și două elemente de etanșare asigură o închidere corectă. O funcție opțională de eliberare de zi poate fi integrată pentru o funcționare ușoară cu o singură mână sau cu eliberare motorizată.
Blocare automată prin intermediul tehnologiei magnetului în cadru.
Deblocare ușoară prin deschiderea succesivă a elementelor de blocare și etanșare.

Securitate ridicată prin cârlig blocat, cu lățimea vizibilă de 25 mm și acțiune a clichetelor (compatibil RC2 / RC3).
Cu măsurători consistente de tăiere (plus decupaj pentru magnet / declanșator) este compatibil și cu alte produse Winkhaus.

Include funcția Holiday-Lockout.
Etanșarea strânsă prin intermediul a două elemente de etanșare independente.