fbpx

Tehnologii inovatoare pentru casa ta.

 

Peste 15 ani de activitate pe piața locală, națională și internațională.

Cu o activitate de 15 de ani în domeniul ferestrelor PVC și peste 10 ani de experiență la nivel național și internațional, compania noastră facilitează accesul spre noi tehnologii în domeniu și sporește confortul fiecărui cămin și spațiu pe care îl ”îmbracă” în noua haină a ferestrelor moderne. Izoconcept comercializează produse de calitate germană realizate după ultimele standarde în domeniu.
Realizăm ferestre și uși cu profilele germane din PVC S 8000 IQ și S 9000.
Furnizori direcți pentru profile și sticlă: GEALAN; WINK HAUS; SAIN - GOBAIN GLASS, GUARDIAN GLASS, HOPPE.
Calitate superioară, concept modern, viziune strategică, plus valoare pentru casa ta.

Inovație pentru case cu personalitate.

Alege Izo Concept și descoperă frumusețea ferestrelor și ușilor perfect integrate în spațiul tău interior.
Gamă completă de sisteme de ferestre și uși din PVC S 8000 IQ și S 9000, sistem tehnic de ultimă generație, izolare termică și fonică, eco friendly. Un concept structurat pe valori și tehnică germană superioară.

Valorile Izo Concept respectă unul dintre principiile de business care se referă la faptul că adevărata competiție este cu tine însuți.

Dezvoltarea companiei noastre este dată de echipa și strategia care construiește un brand. Însă este valorificată de clienții săi.

Izo Concept dezvoltă un business după reguli germane și își respectă promisiunile. Suntem alături de client pe parcursul proiectului de la achiziția produsului până la montare. Prin abodarea strategică adoptată am reușit încă de la început să oferim plus valoare reală proiectelor implementate.

Clienții noștri sunt mulțumiți deoarece respectăm calitatea materialelor și produsul finit, termenele de execuție și cele de predare/montaj.

Suntem specializați în realizarea de ferestre și uși, superioare, din PVC. Colaborăm cu furnizori de top în materie de profile și sticlă.

Oferim calitate germană, asamblare profesionstă executată local, după reguli bine stabilite cu o echipă de 20 de angajați, relaționare directă cu clientul. Oferim produse pentru proiecte rezidențiale, de business, comunitare, la nivel local, național și internațional..

Suntem o echipă care facilitează accesul spre noi tehnologii în domeniu și sporește confortul fiecărui cămin și spațiu pe care îl ”îmbracă” în noua haină a ferestrelor moderne. Oferim garanție, livrare, asistență tehnică, informații generale.

Izo Concept oferă produse de calitate superioară, concept modern, viziune strategică pe segmentul de ferestre și uși din PVC.

Compania noastră se adresează clienților care doresc plus valoare prin tehnică inovatoare, rezistență, finisare, izolare superioară și durabilitate. Apreciem înțelegerea și percepția pozitivă față de un produs valoros, de aceea garantăm cu produsele Izo Concept. În cei 15 ani de activitate pe plan local, național și internațional avem peste 6.000 de proiecte realizate.

Produsele viitorului există deja, pentru tine și casa ta!


Trăiește azi viitorul, cu Izo Concept!

  • Calitate germană

  • Viziune strategică

  • Garanție contractuală

  • Livrare la termen

  • Asistență tehnică

  • Informații generale

  • Tehnologie avansată

  • Certificări de calitate