fbpx
 

IZO ACRYLCOLOR

O suprafață unică
Chiar și cele mai excentrice cerințe în materie de design sau nuanțe de culoare regionale tipice nu reprezintă o problemă. Când vine vorba de culori, ferestrele noastre se remarcă printr-o gamă diversă. Nuanța potrivită pentru fiecare mediu. Este disponibilă orice nuanță, de la alb nobil până la argintiu modern. Culori naturale rezistente și testate RAL.
 
 

Structură unică a suprafeței

Perierea stratului acrilic are ca rezultat un aspect unitar al suprafeței, precum și un luciu satinat, nobil al acesteia. Acest finisaj de înaltă calitate este unic pe piața ferestrelor colorate.

  • 1: Alimentarea cu PVC alb topit prin intermediul utilajului principal de extrudare.
  • 2: Materialul acrilic topit colorat este adăugat prin intermediul unui utilaj de coextrudare.
  • 3: Cele două componente fluide sunt îmbinate inseparabil la nivelul mașinii de coextrudare.
  • 4: Pentru obținerea unei suprafețe etanșe și a unui grad ridicat de strălucire a culorii, suprafața profilului este lustruită cu ajutorul unui aparat de șlefuit.

Avantajele acrylcolor

În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată pe durata unei etape de lucru. Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.

Paleta de culori acrylcolor