fbpx
 

GEALAN-LINEAR®

Designul întâlnește funcția-O evoluție a adâncimii de 74mm
GEALAN pune accent deosebit pe echilibrarea sistemelor tehnic, economic și ecologic. De aceea, dezvoltarea GEALAN-LINEAR® vizează o gamă largă de cerințe. Tehnologia de 74 mm, o evoluție în segmentul de 70 mm, asigură stabilitate ridicată atunci când este combinată cu sticlă funcțională modernă, iar construcția cu mai multe camere oferă mai multă siguranță, izolare fonică și termică. Versatilitatea sistemului este completată de designul liniar elegant, urmând astfel tendința minimalistă a arhitecturii moderne.
 
IZOLARE TERMICĂ SUPERIOARĂ
Sistemul GEALAN-LINEAR® are proprietăți de izolare termică foarte bune la o adâncime de construcție de 74 mm. Cele șase camere ale tocului și cele cinci camere ale cercevelei susțin izolarea termică eficientă. Garnitura centrală inovatoare întrerupe fluxul de căldură din interior spre exterior. Proprietățile de izolație termică au fost testate și confirmate de Institutul IFT din Rosenheim.
Ideal pentru multe situații din construcții Adâncimea de construcție îngustă de 74 mm este potrivită pentru o varietate de proiecte din construcții, precum și în sectorul de renovare sau reabilitare. GEALAN-LINEAR® îndeplinește cele mai înalte cerințe de izolare termică și stabilitate și este deosebit de sustenabil datorită miezului său reciclat.

Folii decor-ASPECT UNIC
GEALAN-LINEAR® este disponibil în mai multe culori și modele. Foliile decor pot fi aplicate individual: fie la exterior, fie pe ambele părți, într-un design asortat sau cu culori diferite în interior și în exterior. În plus, sunt disponibile folii cu texturi de suprafață diferite. In acest caz, alegerea variază de la suprafețe clasice și suprafețe netede până la profile de ferestre cu folii de decor din lemn RealWood *.
DESIGN SIMPLU ȘI CLAR-BENEFICIAȚI DE ÎNTREGUL POTENȚIAL
Sistemul este conceput cu un design drept, care la momentul actual dă tonul în arhitectură. O gamă largă de baghete continuă consistent designul aspectului din exterior în partea interioară a ferestrelor. Lățimile înguste vizibile oferă mai multă lumină printr-o suprafață maximă de sticlă a ferestrelor Indiferent dacă este vorba de construcții noi, renovări sau reabilitări, GEALAN-LINEAR® impresionează prin versatilitatea sa. Este un sistem complet care include ferestre, uși frontale și uși glisante. În plus, GEALAN-LINEAR® poate fi completat cu tehnologiei de lipire GEALAN-STV®.
CU STIL SI ATEMPORAL
Designul clar și unghiular al GEALAN-LINEAR® are un aspect încântător și atemporal și este în concordanță cu limbajul arhitectural modern. Mai ales în clădirile noi, formele unghiulare și liniile clare determină tendința către fațade deschise și proiectate atent.
Adâncime de construcție îngustă într-un design clar, liniar
Lățimi înguste ale profilului pentru mai multă lumină la interior

Stabilitate excelentă datorită armăturilor din oțel
Perfect pentru renovări, reabilitări și clădiri noi – durabile

Aspect unghiular la 90 ° în exterior și în interior
Program extins de folii decor, de la texturi netede la ultra-mate

Soluții pentru ferestre, uși franceze și uși frontale
RealWood® - folii de decor pentru un aspect unic de lemn

Durabil datorită miezului reciclat
• Miezul reciclat sustenabil
• Statică excelentă
• Cercevea cu 5 camere
• Lățimea îngustă
• Toc cu 6 camere