fbpx
 

IZO 9000 ca inovație

Inovație în sistemul ferestrelor IZO 9000
Noul sistem de ferestre IZO 9000 îmbină în egală măsură, ca ansamblu combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează din start o izolare termică excelentă. Cu asemenea caracteristici ale sistemului IZO 9000, ferestrele îndeplinesc și cele mai exigente cerințe.
Termoizolare optimizată
Extrem de important pentru furnizorii și producătorii acestor sisteme superioare de produse din PVC a fost dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare, un proces constant de studiu și testare orientat către rezultate optime. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. Drept urmare, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf - 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.
Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).
Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.

Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.
Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.

Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.