fbpx
 

Calitate si confort la un nivel superior.

Roletele au devenit opţiunea favorită datorită funcţionalităţii, durabilității, eleganţei, stilului şi raportului optim calitate-preţ.
Roletele noastre permit un control foarte bun al intensității luminii şi asigură soluţia perfectă pentru înfrumuseţarea designului interior acasă și la muncă. Pot fi personalizate astfel încât să se adapteze la mai multe stiluri. Acestea sunt versatile, întrucât sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, au un aspect foarte agreabil şi controlează cu uşurinţă intensitatea luminii din cameră. Indiferent de forma ferestrei, pătrată, ovală, dreptunghiulară sau circulară, roletele pot fi ajustate în funcţie de aceşti factori. Cel mai important, sunt uşor de instalat şi utilizat, direcţionând eficient lumina care pătrunde în încăpere. Aceste rolete oferă un aspect clasic şi durabil casei dumneavoastră, cadrelor ferestrelor dumneavoastră, având capacitatea de a controla intensitatea luminii şi gradul de intimitate. Puteţi selecta, de asemenea, din gama vastă de jaluzele pentru uşi şi ferestre, având garanţia că aţi ales opţiunea perfectă de completare a designului interior.
Opţiunea perfectă pentru îmbrăcarea ferestrelor
Jaluzelele de aluminiu pentru exterior reprezintă opţiunea ideală pentru îmbrăcarea uşilor şi ferestrelor. Acestea sunt concepute pentru a fi acţionate foarte uşor. În plus, prezintă un aspect modern şi o se adaptează ușor la case contemporane.
Izolare termică.
Izolare fonică.

Durată de viață îndelungată.
Versatilitate.

Previne pătrunderea aerului rece în încăpere, respectiv împiedică scăderea temperaturii atunci când fereastra este închisă.
Procesul de instalare este simplificat.